lördag 25 oktober 2014

Häj

Vårt gym

Ett cardiohimmelrike

Besökte tygfabrik


De hade gått totalt loco med färgerna. Blev roligare bilder, förvisso!

Fnissig byggnadsställning

Besökte även ett företag som tillverkar möbler för typ kungahus. Jag gick LÖS med kameran. Alla andra tyckte jag var konstig och att möblerna var kitschiga. Jag hade superkul. Insåg att min inredningssmak tydligen sträcker sig ända till 'fruktansvärt överdådig'.

Men jag menar, vem hade INTE velat vakna i en sån här säng?

o.s.v.Under denna tredagars field trip, som detta alltså var, vankade vi även längs med vackra West Lake i Hangzhou. Här är det många som vill ta sina bröllopsfoton.

Extremt många. Men jag klagar sannerligen inte. Hur gulligt är inte detta liksom?


Fina killar. Arbetarklasskillar.


Resan avrundades med besök på teplantage med tillhörande museum. Fram tills att vi tog reda på att "china" faktiskt är ett ord var den här texten så fasansfullt rolig tyckte jag. Heavy load liksom. Efter det var den bara lite rolig. Gotheburg <3